Hallitus on tärkein työkalu yrityksemme menestyksessä


DIMEX: “Meidän hallituspäivät ovat aika intensiiviä, mutta ei koskaan puuduttavia.”

TUIRE KROGERUS, MYYNTIJOHTAJA, HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA, DIMEX OY

Totesimme hallitustyön hyväksi ja tärkeäksi asiaksi, kun meille tuli ensimmäinen ulkopuolinen hallituksen jäsen 90-luvulla. Koska hallitus ja ulkopuolinen hallitusjäsen on tuonut meille valtavasti hyvää, suosittelen aktiivista hallitustyötä jokaiselle yritykselle, ihan yrityksen koosta riippumatta.

Hallituksen fiilis kokouksissa on äärimmäisen tärkeä

Meidän hallitus kokoontuu 4-5 kertaa vuodessa. Meidän hallituspäivät ovat aika intensiiviä, mutta ei koskaan puuduttavia, sillä tykkäämme mennä asioihin huumorin kautta. Työskentelytapa meidän hallituksella on aika keskusteleva, sillä keskustelemme isommista asioista aina toteutukseen asti. Päivän päätteeksi asiasta vastaava henkilö alkaa viedä asiaa eteenpäin.

Usein, kun ajatellaan hallitusta, tulee mieleen pönöttäminen jossakin kokoushuoneessa tammipöydän takana, nuija kädessä. Meille on ollut todella tärkeä asia, että hallitus kyseenalaistaa ja haastaa, mutta siinä rinnalla pitää olla sellainen positiivinen spinni, innostuminen ja hyvä fiilis. Meillä jokaisella on oma vastuumme siitä, että pidetään innostava ilmapiiri yllä ja ollaan aidosti innostuneita. Uskon, että sitä kautta tulee onnistumisia huomattavasti paljon enemmän kuin siten, että istutaan vakavana kahvikupin takana koko porukka.

Aikaa myös kiireettömille asioille

Arki on usein niin kiireistä ja täynnä juoksevia asioita, että jos ei välillä ota aikaa istua alas ja mieti isoja asioita, jää ne usein miettimättä. Ja jos ei ole ketään ulkopuolisia tönimässä oikeaan suuntaan, niin sitä tuppaa katselemaan pelkkiä puita eikä näe sitä metsää. Kun ulkopuoliselle jäsenelle perustelee omia kantojaan, oppii katsomaan asioita myös toiselta kantilta. Joten sanoisin, että meidän kasvun ja strategisten linjojen puolesta, hallitus on ollut tärkein työkalu yrityksemme menestyksessä viimeiset 20 vuotta.

 


 

Dimex Oy on suomalainen perheyritys, joka on suunnitellut ja valmistanut laadukkaita työvaatteita jo vuodesta 1982 lähtien. Vuonna 2017 kasvuyritys rikkoi ennätyksiään ja toimitti 370 000 vaatetta Eurooppaan sekä kasvatti liikevaihtoaan 14,2 miljoonaan euroon. Tutustu yritykseen >>