Etsitkö hallituksen jäsentä?

Mikä on yrityksesi tavoite? Yrityksen hallituksen tehtävä on auttaa sinua kehittämään yritystäsi ja saavuttamaan tavoitteesi. Erityisesti ulkopuolinen hallitusjäsen antaa uusia näkökulmia ja osaamista yritykselle.

Autamme Itä-Suomen alueen yrityksiä löytämään uusia, päteviä osaajia hallituksiinsa. Aloitamme kartoittamalla yrityksesi tarpeet ja kriteerit hallituksen jäsenen osaamiselle. Tämän jälkeen etsimme kriteereihin sopivia jäsenehdokkaita ja esittelemme heidät yritykselle.

Välitystoimintaan osallistuvat yrityksen omistajien tai edustajien lisäksi Hallituspartnerien vastuuhenkilö ja välitystoimikunta. Ehdokkaita etsitään Hallituspartnereiden jäsenistöstä, HHJ-tutkinnon suorittaneista, HHJ-kurssin käyneistä sekä muista lähteistä.

Pk-yrityksille ulkopuolisen hallitusjäsenen hankinta on strateginen ja tärkeä, mutta ei useinkaan kiireellinen asia. Siksi sitä on helppo lykätä. Suosittelemme ottamaan yhteyttä hyvissä ajoin, koska parhaaseen lopputulokseen päästään huolellisella ja kattavasti tehdyllä välitystoiminnalla.

Riippumaton hallitusjäsen tuo yritykselle

  • arvokasta osaamista ja näkemystä sekä sitoutuneisuutta yrityksen pitkäjänteiseen kehittämiseen
  • liiketoiminnan, strategisen kehittämisen ja hallitustyöskentelyn vahvaa asiantuntemusta ja käytännön kokemusta
  • yrityksen eri kehitysvaiheisiin kulloinkin tarvittavaa erityisosaamista (kasvuun, rahoitukseen, markkinointiin, kansainvälistymiseen, strategiaan ym.)
  • tuoretta näkemystä ja yrityksen ulkopuolelta hankittua laajaa kokemusta

Jäsenvälityksen hinta

Jäsenvälityksemme on yrityksellesi hyvin kustannustehokas. Ainoa kiinteä kustannus on 750 €:n (alv. 0%) arvoinen Hallitusanalyysi, jonka kautta syvennämme tarvetta, määrittelemme halutun profiilin ja aktivoimme haun. Jos valitset hallitukseesi jäsenvälityksemme kautta henkilön, veloitamme  ensimmäisestä valitusta 1500 € (alv. 0%) ja seuraavista 1000 €/hlö (alv 0%). Toimeksianto ei sido mihinkään eli, jos sopivaa henkilöä ei löydy, ainoa kustannus on 750 €:n (alv. 0%) Hallitusanalyysi.

Etsimme sinulle pätevän hallituksen jäsenen

Tarvitseeko yrityksesi uutta näkökulmaa ja asiantuntemusta tavoitteiden saavuttamiseksi? Autamme tunnistamaan ja löytämään sopivan ulkopuolisen jäsenen yrityksesi hallitukseen.

  • Kerro meille lyhyesti miten voimme auttaa
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.