Hallitus Mediateon tukena ja turvana perustamisesta lähtien


Hallitustyö on ollut Mediateon toimitusjohtajalle Teemu Kontkaselle suuri voimavara yrityksen perustamisesta lähtien. Miten hallitustyö on näkynyt Mediateon historiassa ja toiminnassa?

Mediateko Oy:ssa on hyödynnetty yrityksen ulkopuolisia hallituksen jäseniä jo yrityksen alkuajoista lähtien. ”Kun olin perustamassa yritystä, tiedostin omat heikkouteni ja ymmärsin, että minun pitää saada ympärilleni ihmisiä, jotka osaavat ohjata minua sekä tarjota näkökulmia siitä, mitkä ovat oikeita suuntia”, toimitusjohtaja Teemu Kontkanen kertoo. Aluksi yrityksen hallitus koostui Teemun ystäväpiiristä. Jokaisella ystävällä oli vahvuus, jonka avulla hallitukseen saatiin monipuolinen osaamispohja. ”Hallinnollista näkökulmaa sain toimitusjohtajana toimivalta kaveriltani, talousosaamista pöytään toi kirjanpitäjänä ja kontrollerina toimiva kaverini ja kolmannella ystävälläni oli vahva toimialanäkemys”, hän kuvailee ensimmäisen hallituksen kokoonpanoa. Vuosien saatossa hallituksen kokoonpano on luonnollisesti muuttunut.

Miten hallitus on tukenut Mediatekoa ja Teemua vuosien varrella? Lue koko juttu Hallituspartnerit-verkoston valtakunnalliselta sivulta.


Vuonna 2008 perustettu Mediateko Oy on ulkomainosalalla toimiva yritys. Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille mahdollisuus kasvaa haastajista voittajiksi. Yritys auttaa asiakkaitaan tavoittamaan kuluttajat ja päättäjät yli 100:ssa vapaa-ajan kohteessa sekä kaupunkikeskustoissa ympäri vuoden. Tutustu Mediatekoon