Vuoden Hallituspartneri 2024 Itä-Suomessa on Pekka Nuutinen


Vuoden Hallituspartneritunnustus myönnettiin vuosikokouksessa 9.4.2024 partneri Pekka Nuutiselle, joka on ollut keskeisesti vaikuttamassa mm. toimeksiantojen moninkertaistumiseen viime vuosina. Sydämelliset onnittelut!

Vuoden Hallituspartneri Itä-Suomessa 2024

Palkitsemis- ja vaalitimi kokoontui 29.1.2024 päättämään jäseniltä tulleiden ehdotusten pohjalta Vuoden Hallituspartneri-tunnustuksen saajaa vuonna 2024. Päätöksen tekivät kolme edellistä puheenjohtajaa; Sirpa Karppi, Keijo Mutanen ja Arto Sepponen. Kokouksen sihteerinä oli toiminnanjohtaja Kari Voutila.

Palkitsemistiimin perustelut vuoden 2024 Hallituspartneri-tunnustuksen saajasta ovat seuraavat:

Palkittava henkilö on ollut aktiivisesti mukana  sekä yhdistyksen toiminnassa useamman vuoden ajan että vaikuttanut usean pk-yrityksen toimintaan hallitustyön kautta. Viime vuosina hän on ollut myös HHJ-kurssien puheenjohtaja ja tulevien hallitusosaajien kouluttaja. Hänen työpanoksellaan on ollut keskeinen merkitys viime vuosien hallitushakujen määrän moninkertaistumiseen ja hän on ollut hanketyön kautta arvioimassa jo yli sadan itäsuomalaisen pk-yrityksen hallitustyötä. Hän on ollut myös keskeinen toimija ja toteuttaja meneillään olevassa Hallitustyöstä lisää asiakasarvoa – hankkeessa.

Vuoden hallituspartneri 2024 on Pohjois-Karjalasta – Pekka Nuutinen! Sydämelliset onnittelut!