Vuoden Hallituspartneri on Jari Osamala


Jari Osmala on Vuoden Hallituspartneri 2022 Itä-Suomessa. Hallituspartnerit Itä-Suomi ry jakoi ensimmäistä kertaa Vuoden Hallituspartneri-tunnustuksen 23.8. järjestetyssä 10-vuotis juhlaseminaarissa Varkaudessa.

Vuoden Hallituspartneri tunnus jaettiin ensimmäistä kertaa

 Hallituspartnerit Itä-Suomi ry juhlii tänä vuonna 10-vuotista taivaltaan. Juhlavuoden kunniaksi yhdistys on päättänyt palkita ensimmäistä kertaa hallitustyösssä ansioituneen jäsenensä Vuoden Hallituspartneri Itä-Suomessa tunnustuksella, joka luovutettiin juhlaseminaarissa Varkaudessa 23.8.2022. 

Tunnustuksen saa kuopiolainen hallitusammattilainen Jari Osmala. Hän on toiminut vuodesta 2011 lähtien hallitusammattilaisena ja toimii tällä hetkellä kolmentoista eri yhtiön hallituksessa, joista seitsemässä puheenjohtajana. Jari Osmala on myös aktiivinen toimija Hallituspartneri-yhdistyksessä: Hän on yksi perustajajäsenistä, toiminut useampaan otteeseen hallituksen jäsenenä ja toiminut aktiivisesti kehittämässä hallituksen jäsenten välitystoimintaa. Hän myös kouluttaa tulevia hallitusosaajia Hyväksytty Hallituksen Jäsen-kursseilla. 

”Jari Osmala on erinomainen valinta Vuoden Hallituspartneriksi”, toteaa palkitsemitoimikunnan puheenjohtajana toiminut hallitusammattilainen Jari A Väänänen. ”Osmalassa yhdistyvät ammattimainen hallitustyöskentely ja aito halu auttaa yrityksiä eteenpäin. Hän on toiminut laajasti koko Itä-Suomen alueella ja edistänyt hallitustyötä myös startup-yritysten keskuudessa Finish Business Angels Network:n alue-enkelinä Pohjois-Savossa. Halusimme palkita tänä vuonna henkilön, joka on ollut aktiivinen toimija yhdistyksessä koko sen kymmenvuotisen matkan ajan”.