Mika Ahola Hallitusasiantuntijaksi Etelä-Savoon


Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on valinnut FM, HHJ Mika Aholan Hallitusasiantuntijaksi 1.9.2024 – 31.12.2025 väliseksi ajaksi Hallitustyöstä lisää asikasarvoa hankkeeseen Etelä-Savoon.

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on valinnut Hallitustyöstä lisää asiakasarvoa hankkeen Hallitusasiantuntijaksi Etelä-Savoon FM, HHJ Mika Aholan 1.9.2024 – 31.12.2025 väliseksi ajaksi. Mika Ahola on toiminut aiemmin pitkään Lumme Energia Oy:n liiketoimintajohtajana sekä hallituksen jäsenenä useissa yrityksissä. Hallitusasiantuntijan tehtävänä on aktivoida Etelä-Savon maakunnan mikro- ja pk-yrityksiä ottamaan yritysten johdon ja hallitusten agendalle entistäkin vahvemmin asiakkaille tuotettu arvo.

-Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme mukaan kokeneen liiketoiminnan kehittäjän ja maakunnan yritysten hyvin tunteman osaajan, joka omalla osaamisellaan pystyy auttamaan yrityksiä eteenpäin, toteaa Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:n toiminnanjohtaja Kari Voutila.

-Kun tarkastellaan asiakkaalle tuotettua arvoa, ollaan aivan liiketoiminnan ytimessä. Millainen kilpailukykytekijä asiakkaalle tuotettu arvo on tällä hetkellä? Olisiko siitä kehitettävissä vahvaa kilpailuetutekijää, ellei se sitä vielä ole? En voi olla innostumatta aiheesta ja siitä, että pääsen sparraamaan Etelä-Savon yrityksiä näissä kysymyksissä, kertoo Mika Ahola.

Halllitustyöstä lisää asiakarvoa on Hallitusparterit Itä-Suomi ry:n ja Pohjois-Karjalan kauppakamarin yhteishanke, joka tarjoaa Etelä-Savon, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon mikro- ja pk-yrityksille ilmaisen Asiakasarvoanalyysin sekä järjestää yrityksille vuosina 2024 – 2026 neljä Asiakasarvon kasvupolku -valmennusta. Hanke on Euroopan unioinin osarahoittama. Avoinna olleeseen hallitusasiantuntijan paikkaan tuli yhteensä kaksitoista kovatasoista hakemusta.