Lisää potkua hallitustyöhön asiakasarvon johtamisesta, Kuopio 11.4. ja Joensuu 12.4.2024


Miten liiketoimintaan ja hallitustyöhön saadaan lisää potkua ottamalla asiakkaat ja asiakasarvo hallituksen agendalle. Tästä kertoo asiakasarvon ammattilainen Pia Rautakorpi Kuopiossa 11.4. ja Joensuussa 12.4. järjestettävissä tilaisuuksissa.

Lisää potkua hallitustyöhön asiakasarvon johtamisesta

Tervetuloa mukaan kaikki hallitustyöstä, johtamisesta ja asiakasarvosta kiinnostuneet. Tilaisuuden puhujana on asiakasarvon ammattilainen Pia Rautakorpi Arvova Oy:stä. Pialla on yli 30 vuoden kokemus asiakasarvon johtamisesta aina pörssiyhtiöistä strartup-yhtiöihin. Tänä päivänä hän toimii perustamansa Arvova Oy:n toimitusjohtajana, hallitusammattilaisena ja enkelisijoittajana.  Puheenvuorossaan hän kertoo käytännön esimerkkien kautta miten hallitustyöhön saadaan lisää potkua kun asiakas ja asiakkaalle tuotettu arvo otetaan mukaan hallituksen agendalle ja miten asiakasarvoa voidaan mitata, kehittää ja johtaa.

Tilaisuudessa kerrotaan myös Hallitustyöstä lisää asiakarvoa hankeen palveluista alueen yrityksille:
  • Ilmainen asiakasarvoanalyysi
  • Asikasarvon kehittämisen polku valmennus (pieni omavastuu), ensimmäinen valmennus alkaa syksyllä 2024
Hankkeen toteuttavat Hallituspartnerit Itä-Suomi ry ja Pohjois-Karjalan kauppakamari. Hanke on Euroopan Unionin osarahoittama.
Tilaisuus järjestetään Kuopiossa 11.4. klo 14.00 – 16.00 Lapland Hotel Kuopiossa, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!
Tilaisuus järjestetään Joensuussa 12.4. klo 8.00 – 10.00 Ortodoksisen kulttuurikeskuksen alakerrassa, Kauppakatu 44, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!