Hallitustyö muutoksen tekijänä 21.11.2023, Kuopio


Pk-yritysten hallitustyölllä on suuri vaikutus muutosten hallintaan, mahdollistamiseen ja sopeuttamiseen. Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan hallitustyöstä muutoksen tekijänä hallitustyön, omistamisen kuin johdon näkökulmasta Kuopioon 21.11.2023 klo 12-15 Business Centeriin. Tilaisuus on yksi Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeen puitteissa toteuttavista tapahtumista. Tilaisuuden järjestävät Savonia Ammattikorkeakoulu ja Hallituspartnerit Itä-Suomi ry.

Systemaattinen pk-yritysten hallitustyö, jossa on mukana ulkopuolisia, riippumattomia jäseniä on edellen yli puolella pohjoissavolaisista yrityksistä käyttämätön resurssi. Hallitustyö muutoksen tekijänä -tilaisuudessa kuullaan kolmesta eri näkökulmasta mikä hallituksen rooli on ja mitä se voisi olla muutoksen ajurina, mahdollistajana tai sopeuttajana.

Tilaisuuden puhujina ovat Fibanin alue-enkeli ja hallitusammattilainen Jari Osmala, perhyrityksen omistaja ja hallituksen jäsen Pekka Lipsanen  sekä varatoimitusjohtaja ja hallitusosaaja Mia Pyykönen. Lisäksi tilaisuudessa kuullaan Hallitukset töihin Pohjoi-Savossa hankkeen hallitusanalyysipalvelusta alueen yrityksille.

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry ja Savonia AMK:n Yritysten muutoskyvykkyys, digitalisaatio ja vihreä siirtymä -hanke järjestävät yhdessä Hallitustyö muutoksen tekijänä tilaisuuden alueen pk- ja mikroyrityksille.

Tilaisuus on yksi Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeen puitteissa toteuttavista tapahtumista. Tilaisuuden järjestävät Savonia Ammattikorkeakoulu ja Hallituspartnerit Itä-Suomi ry. Tilaisuudessa on mahdollisuus tavata one-to-one -periatteella tilaisuuden puhujia.

Ilmoittaudu mukaan Business Centerissä (Microkatu 1, Kuopio) 21.11.2023 klo 12-15  järjestettävään tilaisuuteen mukaan tästä linkistä.