Hallitusaamu: Asiakasarvo hallituksen agendalla, Iisalmi 1.6.2023


Tervetuloa kuulemaan miten hallitustyön kautta asiakasarvoa voidaan kehittää ja mitata. Aiheesta on puhumasssa kokenut asiakasarvon asiantuntija ja kehittäjä Pia Rautakorpi. Tervetuloa mukaan Iisalmen Raaatihuoneelle 1.6. klo 8 – 10!

Tervetuloa Hallitusaamuun Iisalmeen!

Järjestämme yhdessä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa Hallitusaamun 1.6.2023 klo 8-10 Iisalmen Raatihuoneella. Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä.

Aamun aiheena on Asiakasarvo hallituksen agendalla  – miten hallitustyön kautta yrityksen tuottamaa arvoa asiakkaille voidaan kehittää ja mitata.  Aamun puhuja Pia Rautakorpi on kehittänyt asiakasarvon strategisia työkaluja yli 20 vuotta. Yli 30-vuotisen yrittäjäuransa lisäksi hän on vastannut strategian, kilpailuedun ja asiakasarvon kehittämisestä eri rooleissa aina pörssiyhtiöistä startupeihin.

Pia on perustamansa asiakasarvoa- ja kilpailuetua mittaavan Arvova Oy startupin toimitusjohtaja, hallitusammattilainen(mm. Fiblon, Vapaus, NoNoNo) ja enkelisijoittaja.

Pian esityksen lisäksi kuulemme miksi Savon Lasituote Oy aloitti hiljattain systemaattisen hallitustyön. Siitä tulee kertomaan hallinto- ja myyntijohtaja Katja Jauhiainen, jolla on pitkä työhistoria ihmisten ja prosessien johtamisesta iisalmelaisessa panimokonsernissa, josta hän siirtyi perheyritykseen Savon Lasituotteelle kolmisen vuotta siten. Tällä hetkellä Savon Lasituotteen tavoitteena on hakea kotimaista ja kansainvälistä kasvua Lucia Design lasisten elämystilojensa kautta.