Hallitusaamu ja Hallitusklinikka, Mikkeli 30.9.2021


Tervetuloa Hallitusaamuun joko paikan päälle Mikkeliin tai seuraamaan tilaisuutta verkossa! Miten hallitus voi auttaa yrityksen murroksessa? Teemasta ovat keskustelemassa Metatavu Oy:n kehitysjohtaja Mikko Lampi ja hallitusammattilainen Jorma T.Turunen. Hallitusaamun jälkeen on tilaisuus tavata Hallitusklinikalla kokeneita hallitusosaajia, jotka kertovat mitä lisäarvoa ulkopuolinen hallituksen jäsen ja systemaattinen hallitustyö voivat tuoda yritykselle. Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Miksei Mikkeli Oy:n, […]

Tervetuloa Hallitusaamuun joko paikan päälle Mikkeliin tai seuraamaan tilaisuutta verkossa!

Miten hallitus voi auttaa yrityksen murroksessa? Teemasta ovat keskustelemassa Metatavu Oy:n kehitysjohtaja Mikko Lampi ja hallitusammattilainen Jorma T.Turunen.

Hallitusaamun jälkeen on tilaisuus tavata Hallitusklinikalla kokeneita hallitusosaajia, jotka kertovat mitä lisäarvoa ulkopuolinen hallituksen jäsen ja systemaattinen hallitustyö voivat tuoda yritykselle.

Järjestämme tilaisuuden yhteistyössä Miksei Mikkeli Oy:n, Etelä-Savon Kauppakamarin ja Etelä-Savon Yrittäjien kanssa. Aamukahvit tarjoaa Elisa.

Ilmoittautumiset 24.9.2021 mennessä tästä linkistä.