Hallitusaamu Iisalmessa, 29.3.2022 klo 7.30 – 10.00


Tervetuloa Hallitusaamuun Iisalmen Raatihuonelle 29.3.2022 ”Osaamispääoma yrityksen kasvun vauhdittajana” Iisalmen Hallitusaamussa käsittelemme osaamispääomaa yrityksen kasvun vauhdittajana. Mitä osaamispääoma on, miten sitä kasvatetaan ja ylläpidetään, mikä on hallituksen rooli? Puhujina ovat mm. Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naughian ja Metallityö Vaino Oy:n toimitusjohtaja Tommi Lähteinen. Paikan päälle tulijoille Pohjois-Savon Osuuspankki tarjoaa aamiaisen. Ilmoittautumiset Hallitusaamuun tästä linkistä. Tilaisuuden […]

Tervetuloa Hallitusaamuun Iisalmen Raatihuonelle 29.3.2022 ”Osaamispääoma yrityksen kasvun vauhdittajana”

Iisalmen Hallitusaamussa käsittelemme osaamispääomaa yrityksen kasvun vauhdittajana. Mitä osaamispääoma on, miten sitä kasvatetaan ja ylläpidetään, mikä on hallituksen rooli? Puhujina ovat mm. Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naughian ja Metallityö Vaino Oy:n toimitusjohtaja Tommi Lähteinen. Paikan päälle tulijoille Pohjois-Savon Osuuspankki tarjoaa aamiaisen.

Ilmoittautumiset Hallitusaamuun tästä linkistä. Tilaisuuden puheenvuoroja voi seurata myös etäyhteyden kautta.

Iisalmen Hallitusaamun järjestävät Hallituspartnerit Itä-Suomi ry, Iisalmen kaupunki, Iisalmen yrittäjät ry ja Kuopion alueen kauppakamari.