Hallitusaamu, 12.3.2024 Kuopio: Diversiteetti hallitustyön voimavarana


Aamun teemaa avaavat Suomen nuorin hallitusammattilainen Anmari Brink Pacius ja Future Board ry:n hallituksen puheenjohtaja Klaus Breitholtz. Järjestämme tilaisuuden yhdessä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa.

Aamun teemaa lähestymme kahdesta näkökulmasta.

Anmari Brink Pacius lähestyy aihetta otsikolla: ”Monimuotoisuus: Voimavara, ratkaisu ja menestystekijä”

Anmari Brink Pacius on Suomen nuorin hallitusammattilainen, monimuotoisuuden vahva puolestapuhuja ja käytännön toteuttaja. Strategina hän on aktiivinen muutosten toteuttaja ja siltayhteyksien rakentaja henkilökemioiden, liike-elämän, inhimillisyyden ja teknologian risteyksessä.
Anmarin missio on mahdollistaa menestystä ja tehdä maailmasta parempi paikka auttamalla yrityksiä navigoimaan nykypäivän jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä luottamuksellisesti ja turvallisesti.

Klaus Breitholtz taas puhuu tutkija näkökulmasta otsikolla: Hallitustyön diversiteetti – trendikästä puhetta vaiko tiedon pohjalta harkittua?

Klaus Breitholtz on nuorten hallitusosaajien Future Board ry:n puheenjohtaja, Hallituspartnerit Tampereen hallituksen jäsen, Geneveia Techonologies Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja väitöskirjatutkija Turun Yliopistossa, jossa hän viimeistelee väitöskirjaa hallitustyöstä, jonka aiheena on ”Hallituksen motivaatio vastuullisessa kasvussa: motivaatio ja diversiteettitekijät ,jotka vaikuttavat hallituksen sosiaaliseen vastuullisuuteen suomalaisissa yhtiöissä”.

Tervetuloa, ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!