Hallitusaamu 14.2. Joensuu, Rahoitus, uudelleenrahoitus ja nousevien korkojen vaikutus -vieraanpääomaehtoinen rahoitus Suomessa


Hallitusaamun teemaa avaa Kalle Virtanen Enst&Young Oy:stä, misää hän johtaa Suomen finanssisektorin lakitoimintoa. Hänen erityisalueinaan on muun muassa pääomamarkkinatuotteet, velkarakenteet ja rahoitus, finanssisektorin regulaatiokysymykset, ESG sääntely, compliance ja riskienhallinnan lakiasiat sekä omaisuuden ja varallisuuden hoito.
Järjestämme aamun yhteistyössä Erns&Young Oy:n ja Pohjois-Karjalan kauppakamarin kanssa.

Yritysten rahoitusjärjestelyt ovat usean pk-yrityksen agendalla. Ajankohtaista teemaa avaa EY:n finanssisektorin lakiasiantoimintoja johtava Kalle Virtanen, joka on hoitanut nykyistä pestiään vuodesta 2022 lähien.

Kallella on ennen EY:lle tuloaan yli 20 vuoden kokemus kansainvälisestä ja kotimaisesta pankkitoiminnasta sekä pääomamarkkinoista. Hänellä on vuosien aikana ollut useita asiantuntija- ja liiketoimintavastuun esimiestehtäviä kansainvälisellä ja Pohjoismaisella tasolla sekä Suomessa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan aamukahveille, kuulemaan ja keskustelemaan aamun aiheesta. Ystävänpäivän kunniaksi vaikka ystävän kera!

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.