Hallitukset töihin Pohjois-Savossa-hanke käynnistyy


Hallitusten aktivointihanke – Hallitukset töihin Pohjois-Savossa – käynnistyy. Vuoden 2023 loppuun asti jatkuvassa hankkeessa aktivoidaan Pohjois-Savon alueen pk- ja startupyrityksiä käynnistämään tai uudistamaan hallitustyötään. Hanke auttaa yrityksiä hahmottamaan Hallitusanalyysin avulla millaista osaamista yrityksen hallituksessa tulisi olla, että haluttu tulevaisuus saavutetaan. Hallitusanalyysin lisäksi hanke järjestää vertaisoppimiseen perustuvia Hallitusklinikka-tapaamisia ja tuottaa Kuopion alueen kauppakamarin Export2X-vientiyrityshankkeelle hallitustyötä käsittelevä osion. […]

Hallitusten aktivointihanke – Hallitukset töihin Pohjois-Savossa – käynnistyy. Vuoden 2023 loppuun asti jatkuvassa hankkeessa aktivoidaan Pohjois-Savon alueen pk- ja startupyrityksiä käynnistämään tai uudistamaan hallitustyötään. Hanke auttaa yrityksiä hahmottamaan Hallitusanalyysin avulla millaista osaamista yrityksen hallituksessa tulisi olla, että haluttu tulevaisuus saavutetaan. Hallitusanalyysin lisäksi hanke järjestää vertaisoppimiseen perustuvia Hallitusklinikka-tapaamisia ja tuottaa Kuopion alueen kauppakamarin Export2X-vientiyrityshankkeelle hallitustyötä käsittelevä osion.

Hallitusanalyysissä keskitytään erityisesti digitalisaation, muutoskyvykkyyden ja vihreän siirtymän hyödyntämiseen yrityksen toiminnassa. Hanke myös auttaa yrityksiä löytämään osaavia hallituksen jäseniä eri kanavien kautta.

Vastaavanlainen hanke on myös käynnistynyt Pohjois-Karjalassa, jossa hanketta operoi Pohjois-Karjalan kauppakamari. Tavoitteena on käynnistää Hallitukset töihin Etelä-Savossa-hanke myös tämän vuoden aikana.

Mikäli hallitustyön käynnistäminen tai uudistaminen kiinnostaa, niin ota rohkeasti yhteyttä!

Hallitukset töihin Pohjois-Savossa: toiminnanjohtaja Kari Voutila, 0400-671 479, kari.voutila@gmail.com

Hallitukset töihin Pohjois-Karjalassa: hallitusasiantuntija Pekka Nuutinen, 0400-679 554, pekka.nuutinen@kauppakamari.fi