Vuosikokousuutisia: Juha Sivonen puheenjohtajaksi, Vuoden Hallituspartneri on Mirva Nevalainen


Vuosikokous valitsi 21.3. yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi kokeneen yritysjohtajan, hallitusosaaja Juha Sivosen Pohjois-Karjalasta. Vuoden Hallituspartnerit 2023 Itä-Suomessa -tunnustuksen sai partneri MIrva Nevalainen.

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry piti vuosikokouksen 21.3.2023 Siilinjärvellä Kylpylähotelli Kunnonpaikassa. Puheenjohtajuus siirtyi nyt Pohjois-Savosta Pohjois-Karjalaan ja puheenjohtajaksi valittiin hallitusosaaja Juha Sivonen. Hän seuraa tehtävää kolme vuotta hoitanutta kauppias Sirpa Karppia.

Juha Sivonen on kokenut yritysjohtaja, joka on toiminut mm. Tulikivi Oyj:n, Poimukate Oy:n ja Taloykköset Oy:n toimitusjohtajna. Hallituspartnereissa hän on ollut mukana vuodesta 2015. Tällä hetkellä hän toimii neljän pohjoiskarjalaisen pk-yrityksen hallituksessa.

-Elinvoimaiset yritykset pitävät Suomea pystyssä ja erityisesti Itä-Suomi tarvitsee elinvoimaisia yrityksiä. Hyvät hallitukset ja monipuoliset hallitusosaajat pystyvät vaikuttamaan alueemme elinvoimaan oleellisesti, toteaa Sivonen.

-Täytettyäni vuosi sitten 60 jättäydyin osittain pois työelämästä. Nyt on mahdollisuus panostaa enemmän tähän tärkeään työhön. Hallituspartnerien puheenjohtajuudella haluan osaltani olla kantamassa kortta tähän kekoon sekä verkostoitua muiden hallitusosaajien kanssa.

Hallituspartnerit Itä-Suomen hallitukseen valittiin toisena uutena jäsenenä varatoimitusjohtaja Mia Pyykönen Pohjois-Savosta. Hallitukseen valittiin uudelleen toimitusjohtaja Pentti Hyttinen Pohjois-Karjalasta, hallitusammattilainen Jari Osmala Pohjois-Savosta, toimitusjohtaja Pia Behm ja toimitusjohtaja Pasi Laitinen Etelä-Savosta.

Vuoden Hallituspartneri Itä-Suomessa vuonna 2023

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry jakoi vuosikokouksessaan Vuoden Hallituspartneri Itä-Suomessa -tunnustuksen ansioituneelle yhdistyksen jäsenelle. Toisen kerran jaettavan tunnustuksen sai partneri Mirva Nevalainen.

Tunnustuksen saajan päättää aiemmista puheenjohtajista koostuva palkitsemis- ja vaalitiimi, joka perusteluissa toteaa:

Vuoden Hallituspartnerin valinnassa Itä-Suomessa vuonna 2023 korostuu hyvän partnerin tunnusmerkit. Hän on ollut aktiivinen toimija yhdistyksessä heti jäseneksi tultuaan osallistumalla jäsen- ja tapahtumatiimin sekä välitystiimin toimintaan. Hän on myös aktiivinen hakemaan uusia hallituspaikkoja yhdistyksen välitystoiminnan kautta ja yritysten luottamuksesta hänen osaamiseensa kertoo valinta useamman yhtiön hallitukseen viimeisen vuoden aikana. Ja vaikka asuinpaikka ei olekaan Itä-Suomessa, kumpuaa hänestä rakkaus kotiseutua kohtaan käytännön tekoina alueen yritysten hyväksi.

Vuoden Hallituspartneri 2023 Itä-Suomessa on Mirva Nevalainen.

Mirva Nevalainen on lähtöisin Pohjois-Karjalasta ja hän on tehnyt kansainvälistä liiketoimintaa mm. Kone Oyj:n palveluksessa. Tällä hetkellä hän asuu pääkaupunkiseudulla ja työskentelee Schneider Electric:llä Head of Offer Managment -roolissa. Nevalainen on tällä kolmen itäsuomalaisen ja yhden pirkanmaalaisen pk-yrityksen hallituksessa.

-Olen todella otettu tunnustuksesta. On ollut huikea matka olla mukana viimeiset kaksi vuotta Hallituspartnerit Itä-Suomen jäsenenä, toteaa Nevalainen. -Hallitustyö antaa oikeasti lisäarvoa rohkeille, myös pienemmille yrityksille ja olen ollut iloinen pystyessäni tuomaan omaa kokemustani globaaleista yrityksistä itäsuomalaisille toimijoille.