Kari Voutila Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:n toiminnanjohtajaksi


Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on valinnut uudeksi osa-aikaiseksi toiminnanjohtajakseen Kari Voutilan Kuopiosta. Hän aloittaa tehtävässään 1.3.2021.

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on valinnut uudeksi osa-aikaiseksi toiminnanjohtajakseen Kari Voutilan Kuopiosta. Hän aloittaa tehtävässään 1.3.2021. Voutila on pitkän linjan sarjayrittäjä ja hallitusammattilainen. Tehtävää aiemmin hoitanut Antti Haapakorva keskittyy mm. Talentree Oy:n hallituksen puheenjohtajan rooliin.

”Kohtaamisten ja vuorovaikutuksen tavat ovat nopeasti muuttuneet. Haimme erityisesti monipuolista viestinnän ja median monisaajaa, joka pystyy viemään yhdistyksemme toimintaa entistä enemmän eteenpäin etenkin digitaalisessa ympäristössä”, yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Sirpa Karppi toteaa.

”Saan työlleni oikein mieluisan jatkajan. Karin uudistushaluinen ja asiakaslähtöinen toimintaote tuo varmasti lisäarvoa yhdistyksellemme ja sen jäsenille”, Antti Haapakorva kertoo.

”Koen Hallituspartnereiden toiminnan todella merkityksellisenä. Hallitustyön vahvistaminen pk-yrityksissä on asia, jolla on myös iso kansantaloudellinen merkitys, kun yrityksiä johdetaan kasvuun yhä ammattimaisemmin. Hallituspartnereiden suurin voimavara on sen jäsenistö ja odotan innolla yhteistyötä kaikkien jäsenten kanssa”, Kari Voutila iloitsee.

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka päätehtävänä on kohtauttaa hallitusosaajia ja oman hallitustyönsä kehittämistä suunnittelevia pk-yrityksiä. Yhdistyksellä on Itä-Suomessa noin 95 jäsentä. Valtakunnalliseen verkostoon kuuluu jo noin 1000 hallitusammattilaista.

 

Lisätiedot:

Kari Voutila, 040 067 1479, kari.voutila@gmail.com
Sirpa Karppi, 050 502 3625, sirpa.karppi@k-market.com
Antti Haapakorva, 0440 567444, antti.haapakorva@talentree.fi