Hallitusaamu Mikkelisssä 27.4.2022, Reijo Karhinen: Hallitus johdon tukena 2020-luvulla


Tervetuloa Hallitusaamuun Mikkeliin 27.4.! Mikkelin Hallitusaamussa puhujana on vuorineuvos ja hallitusammattilainen Reijo Karhinen, jonka aiheena on ”Hallitus johdon tukena 2020-luvulla.” Luvassa on puheenvuoro kokeneelta yritysjohtajalta ja hallitusammattilaiselta. Reijo Karhinen on työskennellyt mm. Osuuspankin pääjohtajana, lukuisten pörssi- ja pk-yritysten hallituksissa sekä työelämäprofessorina Itä-Suomen yliopistossa. Tilaisuus järjestetään Miksei Mikkeli Oy:n tiloissa, Sammonkatu 12, Mikkeli. Tilaisuuteen voi osallistua […]

Tervetuloa Hallitusaamuun Mikkeliin 27.4.!

Mikkelin Hallitusaamussa puhujana on vuorineuvos ja hallitusammattilainen Reijo Karhinen, jonka aiheena on ”Hallitus johdon tukena 2020-luvulla.” Luvassa on puheenvuoro kokeneelta yritysjohtajalta ja hallitusammattilaiselta. Reijo Karhinen on työskennellyt mm. Osuuspankin pääjohtajana, lukuisten pörssi- ja pk-yritysten hallituksissa sekä työelämäprofessorina Itä-Suomen yliopistossa.

Tilaisuus järjestetään Miksei Mikkeli Oy:n tiloissa, Sammonkatu 12, Mikkeli. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyden kautta.

Ilmoittautumiset 24.4.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Mikkelin Hallitusaamun järjestävät yhteistyössä Etelä-Savon Kauppakamari, Etelä-Savon Yrittäjät, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Mikkkeli Oy ja Hallituspartnerit Itä-Suomi ry.