Hallitusaamu Kuopio, 22.2.2022, Kylpylähotelli Kunnopaikka + striimi


Tervetuloa Hallitusaamuun Kuopioon 22.2.2022. Hallitusaamun teemana on Vastuullisuus liiketoiminnan menestystekijänä.  Tapahtuman järjestävät Hallitusparnterit Itä-Suomi ry ja Kuopion alueen kauppakamari.   Tilaisuuden puhujana Henna Konu. Henna Konu (KTT) toimii erikoistutkijana Luonnonvarakeskuksella sekä luontomatkailuliiketoiminnan dosenttina Itä-Suomen yliopistossa. Hänen asiantuntemusalaansa ovat muun muassa matkailuliiketoiminta, kestävä matkailu ja vastuullisuus liiketoiminnassa sekä asiakasymmärrys elämyspalveluiden kehittämisessä. Hänellä on laaja kokemus erilaisista matkailun […]

Henna Konu

Tervetuloa Hallitusaamuun Kuopioon 22.2.2022. Hallitusaamun teemana on Vastuullisuus liiketoiminnan menestystekijänä.  Tapahtuman järjestävät Hallitusparnterit Itä-Suomi ry ja Kuopion alueen kauppakamari.

 

Tilaisuuden puhujana Henna Konu. Henna Konu (KTT) toimii erikoistutkijana Luonnonvarakeskuksella sekä luontomatkailuliiketoiminnan dosenttina Itä-Suomen yliopistossa. Hänen asiantuntemusalaansa ovat muun muassa matkailuliiketoiminta, kestävä matkailu ja vastuullisuus liiketoiminnassa sekä asiakasymmärrys elämyspalveluiden kehittämisessä. Hänellä on laaja kokemus erilaisista matkailun tutkimus- ja kehittämishankkeista, ja hän on myös aktiivisesti mukana matkailuun liittyvässä yhdistys- ja hallitustoiminnassa.

Lisäksi Ravintolamestarit Oy:n toimitusjohtaja Eeva Mertanen kertoo miten vastuullisuus on otettu yrityksen strategiaan ja miten sitä käytännössä toteutetaan.

Hallitusaamu on avoin kaikille hallitustyöstä kiinnostuneille. Tilaisuuteen voi osallistua joko paikan päällä tai seurata tilaisuutta etänä. Ilmoittautuminen tilaisuuteen tästä linkistä.