Hallitusaamu Joensuu 26.1. 2022 – Etänä


Etätyö – uhka vai mahdollisuus? Onko pandemia muuttanut työntekemisen tapaa ja paikkaa lopullisesti? Onko ”uusi normaali” uhka vai mahdollisuus? Miten yritysten johdon ja hallitusten tulisi tämä huomioida? Miten johdetaan digitaalisen viestinnän avulla? Apulaisprofessori ja akatemiatutkija Jonna Koponen tutkii japanilaisten ja suomalaisten it-yritysten työn ja johtamisen murrosta. Jonna Koponen kertoo omassa puheenvuorossaan tutkimuksensa tähän astisista löydöksistä […]

Etätyö – uhka vai mahdollisuus?

Onko pandemia muuttanut työntekemisen tapaa ja paikkaa lopullisesti? Onko ”uusi normaali” uhka vai mahdollisuus? Miten yritysten johdon ja hallitusten tulisi tämä huomioida? Miten johdetaan digitaalisen viestinnän avulla?

Apulaisprofessori ja akatemiatutkija Jonna Koponen tutkii japanilaisten ja suomalaisten it-yritysten työn ja johtamisen murrosta. Jonna Koponen kertoo omassa puheenvuorossaan tutkimuksensa tähän astisista löydöksistä ja haastaa meidät ajattelemaan johtamisen murrosta.

Collapick Company Oy:n toimitusjohtaja Petteri Torssonen kertoo omassa puheenvuorossaan mitä etätyön johtaminen tarkoittaa monipaikkaisessa etätyötä tekevässä ohjelmistoyhtiössä.

Hallitusaamu järjestetään koronatilanteesta johtuen vain etäyhteyden kautta. Suosittelemme ilmoittautumaan ennakkoon.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Pohjois-Karjalan kauppakamarin kanssa.

Tervetuloa mukaan!