Hallitusaamu 2.6.2021, etätilaisuus


Mitä hallitus merkitsee kasvuyritykselle?, Ilkka Kaikuvuo Takana ihmeellinen vuosi – miten korona-pandemia muutti hallitustyötä?  Kesäkuun hallitusaamussa osin savolaisista juurista lähtenyt tamperelainen rinnakkainyrittäjä, enkelisjoittaja, startup-intoilija ja kohtuullinen maratoonari Ilkka Kaikuvuo kertoo mitä hallitus merkitsee kasvuyritykselle. Ilkka intohimona on kasvu ja sen mahdollistaminen. Hän on ollut kasvattamassa lukuisia yhtiöitä mukaan lukien Framery Oy ja Surveypal Oy. Meillä […]

Mitä hallitus merkitsee kasvuyritykselle?, Ilkka Kaikuvuo

Takana ihmeellinen vuosi – miten korona-pandemia muutti hallitustyötä? 

Rinnakkainyrittäjä Ilkka Kaikuvuo

Kesäkuun hallitusaamussa osin savolaisista juurista lähtenyt tamperelainen rinnakkainyrittäjä, enkelisjoittaja, startup-intoilija ja kohtuullinen maratoonari Ilkka Kaikuvuo kertoo mitä hallitus merkitsee kasvuyritykselle. Ilkka intohimona on kasvu ja sen mahdollistaminen. Hän on ollut kasvattamassa lukuisia yhtiöitä mukaan lukien Framery Oy ja Surveypal Oy.

Meillä kaikilla on takana ”ihmeellinen vuosi”. Miten tämä menneet 12 kuukautta ja korona-pandemia ovat muuttaneet hallitustyötä-kysymystä käsitellään panelikeskustelussa, jossa Ilkka Kaikuvuon lisäksi keskustelijoina ovat hallitusammattilaiset Satu Koskinen ja Jari Osmala. Keskustelua moderoi toiminnajohtaja Kari Voutila.

Hallitusaamu järjestetään etänä yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin kanssa. Tilaisuus on maksuton ja avoinna kaikille hallitustyöstä ja yritysten kehittämisestä kiinnostuneille.

Ilmoittautumiset 30.5.2021 mennessä. Tervetuloa mukaan!