Etsimme osa-aikaista toiminnanjohtajaa Hallituspartnerit Itä-Suomi Ry:hyn


Nykyisen osa-aikaisen toiminnanjohtajamme keskittyessä muihin tehtäviin etsimme nyt hänen työlleen jatkajaa.

Hallituspartnerit Itä-Suomi Ry toimii tärkeällä asialla pk-yritysten hallitustyön kehittämisessä. Toimintamme ytimessä on ulkopuolisia hallitusjäseniä etsivien yritysten sekä ammattimaista hallitustyötä tekevien henkilöiden kohtauttaminen. Jäseniä meillä on Itä-Suomessa noin 90. Kuulumme lisäksi valtakunnalliseen hallituspartnerien verkostoon, jossa jäseniä on vajaa 900.

Työnkuva

Nykyisen osa-aikaisen toiminnanjohtajamme keskittyessä muihin tehtäviin etsimme nyt hänen työlleen jatkajaa. Keskeisiä työtehtäviä ovat yhdistyksen perustoiminnan pyörittämisen lisäksi erityisesti hallitusjäsenten välitykseen liittyvä toiminta. Käytännössä se vaatii aktiivista yhteydenpitoa alueen kehityshaluisiin yrityksiin ja sidosryhmiin, sekä avautuvien toimeksiantojen systemaattista hoitamista. Lisäksi työnkuvaan kuuluu mm. erilaisten jäsentapahtumien valmistelu ja koordinointi. Yksin ei kaikkea tarvitse kuitenkaan tarvitse tehdä, sillä toiminnanjohtajan tukena toimii yhdistyksemme aktiivinen hallitus sekä arjessa auttavat yhteistyökumppanit.

Seuraavat asiat auttavat Sinua menestymään tehtävässäsi:

  • Mahdollisuus keskittyä osa-aikaiseen toimeen mahdollisten muiden toimien ohella
  • Kokemus ja ymmärrys PK-yritysten sielunmaisemasta
  • Vahvat maakunnalliset verkostot
  • Kokemus PK-yritysten hallitustyöstä
  • Aktiivinen, aikaansaava ja itsenäinen työote

Korvaus osa-aikaisesta työsuhteesta on 1500€/kk. Arvioimme työhön menevän noin 4-5 työpäivää kuukaudessa.

Työn aloitus: viimeistään maaliskuussa 2020.

Hakemukset ja CV:t pyydetään toimittamaan sähköpostitse nykyiselle toiminnanjohtajalle Antti Haapakorvalle 15.12.2020 mennessä sähköpostitse antti.haapakorva@talentree.fi. Antilta saat myös lisätietoja. Toiveena ensisijaisesti sähköpostitse tehtävät kyselyt, joiden kautta voidaan sopia toki myös soitteluaika.