Hallitukset töihin hankkeet

Hallitukset töihin hankkeet toteutettiin Etelä-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Pohjois-Savossa vuosina 2022-2023. Yhteensä näissä hankkeissa tehtiin 213 alueen mikro- ja pk-yritykselle hallitusanalyysi, jossa analysoitiin millaista osaamista yrityksen hallituksessa tulisi jatkossa olla.

Hankkeen piirissä olleista yrityksistä on tammikuun 2024 loppuun mennessä lähtenyt jo 76 yritystä joko aloittamaan systemaattisen hallitustyön tai uudistamaan hallituksen kokoonpanoa.

Hankkeen palvelut jatkuvat Hallituspartnerit Itä-Suomi ry:n normaalina toimintana. Kiitos kaikille mukana olleille!

Hallitukset töihin Pohjois-Savossa

Hankkeen tavoitteena on aktivoida 100 pohjoissavolaista pk- ja startup-yritystä aloittamaan tai uudistamaan hallitustyötä. Hanke tarjoaa yrityksille Hallitusanalyysin, jonka avulla yrityksen on helpompi hahmottaa ja löytää osaamista hallitukseensa. Osallistuvalta yrityksiltä tämä edellyttää halua uudistua, avointa mieltä ja kahden tunnin luottamuksellista keskustelua, jonka pohjalta analyysi tehdään.

Hallitukset töihin Pohjois-Savossa -hanke toimii läheisessä yhteistyössä Kuopion alueen kauppakamarin Export2X-hankkeen kanssa, joka on vientimarkkinoille haluaville yrityksille suunnattu kaksi vuotinen ohjelma. Hallitukset töihin-hanke tuottaa vientihankkeelle hallitustyö-osion ja järjestää mm. vertaiskeskusteluja hallitustyöstä yritysten kesken.

Hanketta vetää toiminnanjohtaja Kari Voutila, 0400-671 479, kari.voutila@gmail.com. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan miten voisimme edistää yrityksesi hallitustyötä!

Hanketta rahoittaa Etelä-Savon Ely Euroopan sosiaalirahaston kautta. Hanke jatkuu 31.12.2023 saakka.

Lue Vararengasravintolat Oy:n asiakaskokemus  hankkeesta tästä linkistä.

Lue ATA Henkilöstöpalvelut Oy:n asiakaskokemus hankkeesta tästä linkistä. 

Hallitukset töihin Pohjois-Karjalassa

Pohjois-Karjalassa Hallitukset töihin-hanketta toteuttaa Pohjois-Karjalan kauppakamari. Hallituspartnerit Itä-Suomi  on hankkeen osatoteuttaja ja -rahoittaja. Lisätietoa hankkeesta löytyy tästä linkistä.

Hanketta vetää hallitusasiantuntija Pekka Nuutinen, 0400-679 554, pekka.nuutinen@kauppakamari.fi

Hanketta rahoittaa Pohjois-Karjalan maakuntaliitto Euroopan aluekehitysrahaston kautta. Hanke jatkuu 30.9.2023 saakka.

 

Hallitukset töihin Etelä-Savossa

Etelä-Savossa hanketta toteuttaa Etelä-Savon kauppakamari. Hallitusparnterit Itä-Suomi toteuttaa hankkeen hallitusanalyysit ja hallitusten jäsenten haut. Lisätietoja hankkeesta löytyy tästä linkistä.

Hanketta vetää palvelupäällikkö Elina Ruuttila, 044-732 1180, elina.ruuttila@kauppakamari.fi

Hallitusanalyysejä tekevät Hallituspartnerit Itä-Suomen valitsemat kokeneet hallitusasiantuntijat. Voit olla myös suoraan yhteydessä:

Savonlinnan alue: Senior Advisor Juhani Rouvinen, 044 732 1180, juhani.rouvinen@gmail.com

Hallituspartnerit Itä-Suomi ry: Toiminnanjohtaja Kari Voutila, 0400- 671 479, kari.voutila@gmail.com

 

Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY Euroopan sosiaalirahaston kautta. Hanke jatkuu 30.9.2023 saakka.